Uitnodiging Hein Ruyten Trofee28-09-2018

Auteur: Anna Bertling

Het kan je via de nieuwsbrieven, social mediapagina’s en lustrumkledinglijn bijna niet ontgaan zijn: de Yngling bestaat dit jaar 50 jaar! Onder andere op het Wereldkampioenschap in Italië en het Europees kampioenschap in Noorwegen hebben wij hier al aandacht aan besteed, maar hét lustrumevenement in Nederland moet nog komen. De Yngling Club Holland organiseert hiervoor een extra feestelijke editie van de Hein Ruyten Trofee. 


Dit evenement vindt in 2018 voor de zevende keer plaats en heeft inmiddels een vaste plek op de wedstrijdkalender in het laatste weekend van oktober. Op 27 en 28 oktober barst dit jaar de strijd los in Langweer en we vragen jou om dit evenement in je agenda te zetten! Inschrijven kan hier.

 

We willen van dit weekend een zo groot mogelijk Yngling-feest maken. We vragen je daarom ook om deze uitnodiging vooral ook door te sturen naar Yngling vrienden en bekenden van wie je denkt dat zij het leuk vinden om mee te zeilen of aanwezig te zijn op de Simmerwille. Opgeven voor de Simmerwille kan door een e-mail te sturen naar wedstrijden@yngling.nl. 

 

Voor informatie of verdere vragen, zie deze pagina, neem contact op met Anna of Marnix of stuur een e-mail naar wedstrijden@yngling.nl.