page_header_wedstrijden
WEDSTRIJDEN     |     KALENDER     |     UITSLAGEN     |     TEAMZEILEN ◄ TERUG

 

Paasevenement

15-17 april 2017

 

> INSCHRIJVEN    

> Notice of Race - final

Wedstrijdbepalingen

> Banenkaart 2017

  

Praktische informatie: 

- Slaapplekken worden geregeld door Yngling Club Holland. Dit jaar wordt er geslapen in de Zeilschool. Tussen de Zeilschool en de Kaagsociëteit zal op gezette tijden een pendelsloep varen. Er zijn 24 bedden beschikbaar. Wilt jouw team hier gebruik van maken? Reserveer dan alvast per mail op wedstrijden@yngling.nl. Onder vermelding van aantal personen en zeilnummer. Kosten bedragen €19,- per persoon per nacht (cash te voldoen op de ALV). Dit is inclusief kussen, kussensloop en laken. Slaapzak zelf meenemen!

 

- Kranen is mogelijk vanaf 8u 's ochtends op zaterdag.

 

Wedstrijdprogramma (let op gewijzigd!):

Zaterdag  12:00u, 2 wedstrijden

Zondag     10:40u, 2 ochtendwedstrijden, 2 middagwedstrijden

Maandag  10:40u, 3 ochtendwedstrijden

   

ALV 

 Op zaterdag 15 april zal de ALV van Yngling Club Holland plaatsvinden in de Ledenzaal van de Kaagsociëteit. Aanvang 16:00 uur. De agenda is na inloggen hier te vinden.

 

Borrel / diner 

 Na afloop zal er een borrel met bitterballen worden verzorgd! Aansluitend kunt u aanschuiven bij het diner, dit zal omstreeks 18.30 uur zijn.

 


 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.