page_header
WEDSTRIJDEN     |     KALENDER     |     UITSLAGEN     |     TEAMZEILEN ◄ TERUG

 

Hein Ruyten Trofee

29th and 30th of October 2016 

 

> Dutch teams, please entry here

 

> Foreign teams, please entry here

 

> Notice of Race, download klik hier

 

> Wedstrijdbepalingen 2016, klik hier

  

Informatie:

Het alsmaar groeiende evenement waarmee wij traditioneel het seizoen afsluiten komt weer dichterbij! Langweer is er klaar voor en de Drie Zwaantjes wacht op ons. Schrijf jouw team zo snel mogelijk in om er bij te zijn! 

 

Slapen

Dit jaar kan er geslapen worden in de Jeugdherberg "de Steven" en twee verschillende schepen. Geef je hiervoor op bij de inschrijving.

 

Een rustige en luxe slaapplek reserveren? mail naar nedjirtsdew.[antispam].@yngling.nl. Het slaaphotel, met beperkt aantal plekken, ligt wederom in de haven. Dit gaat tegen een meerpijs.

Meer info is te verkrijgen bij Marnix.

 

Let op: 

Alle boten van het BMW Nationaal Jeugdzeilplan doen verplicht mee. Bootinspectie BMW Nationaal Jeugdzeilpan.
De boten kunnen op vrijdag 23 oktober van 08:00 tot 12:00 uur ter controle worden aangeboden. Adres jachthaven: Pontdyk 8, Langweer. Eventueel is het mogelijk - na overleg - om je boot op zaterdagochtend
 tussen 08:00 tot 10:00 uur te laten inspecteren.

Alle zeilers worden over de details separaat geïnformeerd.

 

Boot huren?
 

Heb je geen Yngling, maar wil je wel graag meedoen? Ook tijdens de Hein Ruyten Trofee is het mogelijk om een Yngling te huren via bijvoorbeeld het BMW Nationaal Jeugdzeilplan. Interesse? Neem contact op via nedjirtsdew.[antispam].@yngling.nl. Tijdens de training op vrijdag 24 oktober wordt de boot aan je team uitgelegd.

 

 

 

Dit jaar wordt de HRT mede mogelijk gemaakt door Promotex

 

image007

 

 


 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.