YNGLING CARRIÈRE PLAN  

  

"Als ambitieuze jonge zeiler komt er een moment dat je geconfronteerd wordt met je toekomstkeuzes, en dan is een onafhankelijk advies plus een goed netwerk precies wat je nodig hebt om je kansen op tijd te pakken. Vanuit de behoefte van ons én andere zeilers, hebben wij een traject opgezet dat precies dat biedt. Doe er je voordeel mee!"
 

Marcella (26, net arts) en Marnix (21, student) 

 

 

Waarom? 

Hard zeilen en maatschappelijk presteren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kijk bijvoorbeeld maar eens hier! De doelgroep van het BMW Nationaal Jeugdzeilplan staat aan het begin van zijn carrière.  Maar in de hektiek sta je daar als student niet altijd bij stil. Wat jij op het water leert kan jou later een voorsprong geven, als je het goed weet te benutten.

De  Yngling Club Holland is er trots op maatschappelijke begeleiding aan haar jonge zeilers aan te kunnen bieden.

 

Wat houdt het in? 

->  Hulp bij een perfect CV en een strakke, actuele LinkedIn account

->  Een online evaluatie van je voorkeursgedrag 

->  Een persoonlijk gesprek met psycholoog Guus Mannaerts, waarin je inzicht in je voorkeursgedrag krijgt én leert hiermee je voordeel te doen in de toekomst.

 

->  Toegang tot een gesloten LinkedIn community waarin je ervaren mensen uit meerdere takken van het  bedrijfleven mag benaderen voor coaching of een stage. (Deze stap is nog in ontwikkeling)

 

Wie mogen meedoen? 

- Studenten en Young professionals t/m 30 jaar

- Actief Yngling zeilend

- Lid van Yngling Club Holland

- Gemotiveerd voor dit traject!

 

 

>>>>> Aanmelden:

Vind HIER het PDF bestand met het stappenplan inclusief alle links die je nodig hebt.

 

Succes!

Marcella Pel, Marnix van Dishoeck


 

Belangrijke documenten:
CV-tips (besloten, alleen voor deelnemers carriereplan)

Gedragsregels Linked-In community (volgt)

 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.