page_header_leasen
OPSTAPPEN     |     YNGLING LEASEN     |     PROBEREN     |     CARRIEREPLAN     |     FORUM ◄ TERUG

 

Yngling leasen
 

  

Een state-of-the-art Yngling vanaf € 900,- per jaar 

Yngling zeilen vanaf € 900,- (inclusief btw!) per boot per jaar? Via het BMW Nationaal Jeugdzeilplan is dat mogelijk. Het BMW Nationaal Jeugdzeilplan beschikt namelijk over 26 Ynglings en jij kunt met één van deze boten een aantal seizoenen nationale en internationale wedstrijden varen.

Al sinds 2004 worden gemotiveerde wedstrijdzeilers door het BMW Nationaal Jeugdzeilplan ondersteunt door state-of-the-art boten beschikbaar te stellen en door –  i.s.m. de Yngling Club Holland – uitstekende trainingen te organiseren onder leiding van top trainers.

 

Hoe meld je je aan?
Ben je gemotiveerd en lijkt het je leuk om in een sterke competitie samen met je team de strijd aan te gaan? Laat het ons weten door contact op te nemen met Jasper Plantinga (secretaris BMW Nationaal Jeugdzeilplan) via repsaj.[antispam].@nationaaljeugdzeilplan.nl., bellen kan ook: 0628975220.
Vermeld je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en zeilvereniging en voeg – indien je al een team hebt – drie korte zeil cv’s toe van jou en je teamleden. Er wordt vervolgens z.s.m. contact met je opgenomen. 

 

Spelregels
Er zijn veel mogelijkheden. Natuurlijk zijn er ook een aantal voorwaarden. De belangrijkste voor jou, ons of misschien je ouders lichten we onderstaand graag kort toe:
 

• Een Yngling via het BMW Nationaal Jeugdzeilplan is beschikbaar voor 3, 2 of 1 jaar. Ga je samen met je team een contract aan voor 3 jaar dan betaal je per team € 900,- per jaar (incl. btw). Voor 2 jaar is dit € 1.200,- per jaar. En voor 1 jaar € 1.400,- per jaar. De borg is in alle gevallen € 250,-.

 

• Gemotiveerde zeilers hebben een doel. Wij gaan samen met jou kijken hoe we dit kunnen bereiken en kijken daarbij minimaal 3 jaar vooruit. Het contract voor een leasen van een boot ga je dus voor drie jaar aan.

 

• Performance & Pleasure staan voorop. Op het water wordt strijd geleverd. Daarna

maken we er een feestje van. We zijn immers geen professionals en zeilen voor onze hobby.

 

• Is zeilen het belangrijkst? Heel belangrijk, maar er is in ieder geval één ding belangrijker: studeren/school afmaken/maatschappelijke carrière. Of je het nu leuk vindt of niet… Wij houden dit in de gaten en begeleiden je hierbij.

 

• Wij hebben state-of-the-art materiaal dat perfect moet blijven. Dat is logisch. Voor € 900,- per seizoen (incl. btw) varen jij en je team in een top boot van het BMW Nationaal Jeugdzeilplan. Inclusief: trailer, verzekering, verplichte equipment (anker, emmer, peddel, e.d.), enz. Maar exclusief zeilen. 

 

 

Interesse?  

 

Neem vrijblijvend contact op: 

repsaj.[antispam].@nationaaljeugdzeilplan.nl 

of bel: 06-28975220


 

Lees hier meer over het BMW Nationaal Jeugdzeilplan 

 

> Een keer mee varen op een zomer avond wedstrijdje?

Meld je aan voor de facebook groep: "yngling zeilen op de kaag"  

  

> Yngling in het BMW Magazine 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.