page_header_wedstrijden
WEDSTRIJDEN     |     KALENDER     |     UITSLAGEN     |     TEAMZEILEN ◄ TERUG

 

Wedstrijden
 

 

Beginnende zeiler of al jaren bij de club? Wil je alleen nationaal zeilen of ook een uitstapje naar het buitenland maken? Het kan allemaal in de Yngling! De Yngling agenda staat boordevol, voor iedereen wat wils. Ieder jaar selecteren we een aantal wedstrijden verspreid door het hele land. Zowel binnenwater als open water, zowel nationaal als internationaal.

 

 

Een greep uit de kalender van dit jaar 

Een volledig overzicht vind je onder de knop kalender 

 

 

EK: Open European Springtime Regatta – Riva del Garda 

Beter wordt je vakantie niet als je 's ochtends door het plaatsje Riva del Garda loopt. Gemoedelijke sfeer, mooie pleintjes en heerlijk eten. Dagelijks komt om 1 uur de termische wind op dit schitterende bergmeer aanzetten voor een heerlijke middag wedstrijdzeilen, waarbij de winnaar zich Europees Kampioen mag noemen!

 

Kleine Sneekweek

Nieuw dit jaar is de deelname aan de kleine Sneekweek. Dit jaar vervangt de Kleine Sneekweek de North Sea Regatta. Een ontzettend gezellig en druk bezocht evenement op het Sneekermeer. Zorg dat je erbij bent!

 

Vrijbuiterweekend - Loosdrecht 

Naast deelname aan grote en internationale wedstrijden doet de Yngling ook mee aan plaatselijke wedstrijden. Loosdrecht is een zeer actieve wedstrijdzeillokatie en het Vrijbuiterweekend het grootste zeilweekend van Nederland. Bovendien wordt op zaterdagavond dit jaar een heuse ynglingborrel met opstapwedstrijden georganiseerd.

 

Yngling Open World Championship 2017 - Sneek, Nederland 

Een van de redenen om Yngling te zeilen: een veld van rond de 60 boten uit verschillende landen om je heen. Dit jaar wordt het jaarlijkse hoogtepunt zelf gevaren in ons eigen land! Yngling Club Holland organiseert in samenwerking met de Stichting Nationaal Jeugdzeilplan dit prachtige evenement. Van 14 tot en met 22 juli vindt het WK plaats op het Sneekermeer. Alle verdere informatie is te vinden op de site. 

 

ONK Yngling - Medemblik 

Aan het Open Nederland Kampioenschap hoort iedere Nederlandse Yngling mee te doen. Dit jaar in Medemblik gehouden, onderdeel van de Delta Lloyd Open Dutch Championships. Tegelijkertijd met andere klassen, strijdt de Yngling klasse hier in september om wie de titel Nederlands Kampioen Yngling mag dragen.

 

6e editie Hein Ruyten trofee - Langweer 

Het evenement dat in 6 jaar uitgroeide tot het spektakel van het seizoen viert feest! Deze editie van de HRT belooft wederom bijzonder te worden. Het streven is een deelnemersveld van meer dan 50 boten. Verder biedt dit evenement de ideale gelegenheid om je vrienden/familie te laten zien wat jij op het water kan. Rondvaartboot de Simmerwille ligt midden in het wedstrijdveld en geeft zo een live spectakel voor toeschouwers. Dit all-inclusive zeilweekend staat helemaal in het teken van de Yngling klasse: veel zeilen en veel gezelligheid.

 

Naast deze evenementen biedt ons seizoen veel meer. Het volledige overzicht is te vinden op de kalender. De kalender vind je hier.

 

 

 

Volgende wedstrijden 

 

 ONK - Medemblik 

 

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.